Second opinion letselschade

second-opinion-letselschade

Heb jij letsel opgelopen door toedoen van een ander? Dan is het van belang dat je een aantal stappen doorloopt. Denk hierbij aan het aansprakelijk stellen van de tegenpartij, het verzamelen van bewijsmateriaal voor de onderbouwing van de zaak en het onderhandelen over een schadevergoeding. Stappen die cruciaal zijn voor het verloop van je schadeclaim.

Ben jij reeds verwikkeld in een letselschadezaak, maar twijfel je over de aanpak van je huidige letselschade advocaat en of alles stappen doorlopen zijn? Heb je wellicht het idee dat jouw belangen niet volledig behartigd worden? Kies dan voor een second opinion over jouw letselschadezaak door Dammers en Verlaan letselschade. Wij hebben jarenlange kennis en ervaring en hebben inmiddels vele letselschadeclaims succesvol afgerond.

Letselschade second opinion aanvragen

Dankzij een second opinion voor letselschade weet jij waar je aan toe bent. Je ontdekt dankzij onze juristen of jouw zaak goed onderbouwd is. Bij Dammers en Verlaan letselschade houden we van heldere communicatie en korte lijnen. Je krijgt bij ons een vast aanspreekpunt en op die manier kunnen we je stap voor stap meenemen in ons proces. Samen bespreken we jouw zaak en de punten waar je een second opinion over wilt.

Je kunt altijd contact opnemen met Dammers en Verlaan letselschade als je advies wilt of benieuwd bent naar een letselschade second opinion. Wij staan klaar om je te helpen. Na onze second opinion kun je er zelf voor kiezen of je jouw gehele letselschadezaak in onze handen legt. Indien dit het geval is nemen wij contact op met jouw huidige belangenbehartiger om alles definitief over te nemen. Jij hoeft daar verder niets voor te doen.

Een advocaat is niet altijd nodig

Een letselschade advocaat om een second opinion vragen is in veel van de gevallen van letselschadezaken niet nodig. Slechts 5% van de zaken wordt beslist in de rechtbank. De overige 95% wordt direct geregeld met de aansprakelijke partij buiten de rechtbank om. De schade wordt geclaimd en jij krijgt het smartengeld dat je verdient toegewezen.

Een letselschade jurist behartigt jouw belangen hierbij net zo goed als een advocaat. Het enige verschil is dat de jurist je niet kan bijstaan in de rechtbank. Mocht blijken uit onze letselschade second opinion dat het nodig is om een procedure te starten? Dan verwijzen we jouw zaak door aan een letselschade advocaat uit ons netwerk. Je kunt er uiteraard dan ook voor kiezen om bij jouw huidige belangenbehartiger of letselschade advocaat te blijven.

second-opinion-letselschade-advocaat
dv-letselschade

Geef je letselschadezaak de aandacht die het verdient

Twijfel je over jouw letselschade zaak en wil je graag een letselschade second opinion? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we de mogelijkheden van de second opinion met elkaar kunnen doornemen. Samen onderzoeken we wat je nodig hebt en waar je binnen jouw zaak twijfels over hebt.

Bij Dammers en Verlaan letselschade werken juristen met jarenlange ervaring. Wij staan klaar om jouw belangen te behartigen. Jouw zaak is bij ons in professionele handen. Met een deskundige en persoonlijk aanpak denken wij graag met je mee. Neem contact met ons op door te bellen naar (013) 303 90 10. Of vul het contactformulier in, we geven je graag een second opinion over jouw letselschade zaak.