Onze werkwijze

De aansprakelijke partij moet volgens de wet onze kosten betalen. Onze hulp kost jou dus niets.

ongeval

Ongeval

Je hebt letsel opgelopen en belt ons voor advies of laat een bericht achter op onze website.

advies

Advies

Andrea of Mariska nemen met jou door wat er gebeurd is en geven jou alvast een eerste advies.

kennismaking

Kennismaken

Wij komen bij jou thuis om uitgebreid de mogelijkheden te bespreken. We staan stil bij je letsel, het ongeval, je werk, je taken in en om huis en de financiële gevolgen. We zijn actief in het zuiden van Nederland. We komen graag bij je langs onder meer in BredaTilburg, Goirle, Den Bosch en Eindhoven.

aansprakelijkheid

Wie is aansprakelijk?

We onderzoeken of de tegenpartij aansprakelijk is en sturen een aansprakelijkstelling. Dit is heel belangrijk want als er aansprakelijkheid is kunnen wij voor jou de schade verhalen op de tegenpartij.

volgen herstel

Volgen herstel

Nadat de aansprakelijkheid erkend is volgen we jouw herstel. Regelmatig hebben we overleg over je herstel, je werk, je taken en om huis en de financiële gevolgen. Voor de financiële gevolgen regelen we voorschotten.

medische informatie

Medische informatie

We vragen ook informatie op bij jouw artsen. Dat doen we om de letselschade te onderbouwen en ook een inschatting te laten maken van toekomstverwachting.

afwikkelen

Afwikkelen

Als je hersteld bent of verder herstel helaas niet meer tot de mogelijkheden behoort gaan we de schade verder in kaart brengen en regelen met de tegenpartij. Alles met elkaar in goed overleg zodat jij weet wat je kunt verwachten.