Veranderen van letselschade advocaat

veranderen-van-letselschade-advocaat

Lijkt het alsof jouw belangenhartiger te weinig aandacht heeft voor jouw letselschadezaak en wacht je vaak lang op een reactie? Heb je het gevoel dat je niet gehoord wordt door je huidige letselschade advocaat? Overweeg dan om te veranderen van belangenbehartiger.

Wij krijgen regelmatig aanvragen van mensen die niet tevreden zijn met de behandeling van hun letselschade. Een letselschade proces waarin jij ontevreden bent, bespoedigt jouw herstel niet en dat is zonde. Weet je dat je altijd recht hebt op een belangenbehartiger naar keuze?

Bij letselschade wil je graag dat alles goed geregeld is en dat je er niet alleen voor staat. Er komt vaak veel op je af en je wilt niets liever dan je leven weer oppakken. Je bent op zoek naar iemand die samen met jou kijkt wat je nodig hebt, je deskundig advies geeft en een persoonlijke werkwijze heeft. De juristen van Dammers en Verlaan vinden korte lijntjes en heldere communicatie belangrijk. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om jou echt te helpen.

Wat kun je doen als je ontevreden bent over de behandeling van je letselschade?

Het is van belang dat je weet waar je aan toe bent en dat je deskundig en persoonlijk advies krijgt waarmee je echt geholpen wordt. Bij DV Letselschade snappen we dat. Wij adviseren jou dan ook graag over jouw letselschadezaak. Wij kunnen een second opinion uitvoeren of de zaak kosteloos overnemen. Wij vertellen je hier graag meer over.

Advies over jouw letselschadezaak

Tijdens een adviesgesprek met ons luisteren we naar jouw behoeften en wensen. Ook je onvrede komt aan bod. Het kan zijn dat je heel weinig hoort van jouw belangenbehartiger of dat jouw belangenbehartiger heel slecht bereikbaar is. Het kan ook zijn dat je te maken krijgt met veel verschillende behandelaren en elke keer je verhaal opnieuw moet vertellen. Je voelt je niet begrepen en krijgt het gevoel dat je een nummer bent. Samen brengen we de knelpunten in kaart. Heb je aan ons advies genoeg of wil je ons inschakelen? Wij nemen jouw dossier kosteloos over als je wil veranderen van letselschade advocaat.

overstappen-naar-andere-letselschade-advocaat
wisselen-van-letselschade-advocaat

Second opinion over jouw letselschadezaak

Misschien wil je vooral een second opinion. Laat ons toetsen of de verzekeraar wel een passend aanbod heeft gedaan en al jouw schade vergoedt. Wij hebben ervaring met dit soort onderhandelingen en kunnen beoordelen of alle schade wel is meegenomen. Met een frisse blik bekijken we het dossier om vervolgens onze bevindingen met je te delen. Na dit gesprek kun je rustig nadenken over de bevindingen. Kies je ervoor om te blijven bij je huidige letselschade advocaat of stap je over naar Dammers en Verlaan Letselschade? Uiteraard nemen wij de zaak kosteloos in behandeling.

Waarvoor je ook kiest, jouw dossier overdragen aan een andere advocaat hoeft niet ingewikkeld te zijn.

Overstappen naar een ander letselschade bureau

Het overstappen naar een andere letselschadeadvocaat of jurist is makkelijker dan je denkt. Je wilt een second opinion over jouw letselschadezaak. Of je wilt dat jouw letselschadezaak direct wordt overgenomen. Je machtigt ons dan om jouw dossier op te vragen bij jouw huidige advocaat, jurist of rechtsbijstandsverzekeraar. Misschien wil je nog niet dat jouw belangenbehartiger weet dat je twijfelt aan zijn inzet. Dan kan je zelf een kopie van jouw dossier opvragen. Wij bestuderen vervolgens jouw dossier en bespreken onze bevindingen met jou. Op basis van dit gesprek ben je vrij om al dan niet te wisselen van letselschade advocaat.

Wat is het verschil tussen een letselschadeadvocaat en een letselschadejurist

Een letselschadeadvocaat is bevoegd om alle procedures bij een rechter te doen. In de meeste gevallen is het helemaal niet nodig om een advocaat in te schakelen. Slechts een paar procent van alle letselschadezaken komt voor de rechter. Meer dan 95% van de letselschadezaken verschijnt nooit voor een rechtbank. Je kunt daarom net zo goed een letselschadejurist of letselschadespecialist inschakelen. En is een procedure bij de rechtbank nodig, dan hebben wij advocaten waar we direct mee samen werken die dit voor ons kunnen oppakken. Wij behartigen jouw belangen, in elke situatie.

Samen kom je verder

Elke zaak is uniek en elke zaak heeft de aandacht nodig die het verdient. Wij zorgen ervoor dat je krijgt waar je recht op hebt, zodat jij jouw leven zo snel mogelijk weer kunt oppakken. Onze hulp kost jou helemaal niets.

Aarzel niet en neem contact op. Wij denken graag met je mee. Je kunt ons bereiken door te bellen naar (013) 303 90 10. Of vul het contactformulier in. Samen maken wij het verschil voor jouw letselschadezaak.