Letselschade specialist

letselschade-specialist

Ben je kort geleden gebeten door een hond? Ben je het slachtoffer geworden van een verkeersongeval? Of ben je betrokken geweest bij een incident op de werkvloer met letselschade als gevolg? Als je materiële of immateriële schade hebt opgelopen door het toedoen van een ander, wil je deze persoon hoogstwaarschijnlijk aansprakelijk stellen voor jouw leed en gemaakte kosten.

Met ondersteuning van een letselschade specialist van Dammers & Verlaan Letselschade weet je zeker dat je de hulp krijgt die je verdient. Als letselschade slachtoffer komt er ontzettend veel op je af. Daarnaast is het ook belangrijk dat je je focust op je eigen herstel. Daarom nemen wij je graag alle zware taken uit handen, zodat jij je herstel op de eerste plaats kan zetten. Zo kunnen we samen werken aan een oplossing, zodat je het vertrouwen in de toekomst terug krijgt en de schadevergoeding ontvangt die je verdient.

Heb ik recht op een schadevergoeding?

Als gevolg van de letselschade die je hebt opgelopen, heb je waarschijnlijk veel kosten moeten maken. Denk hierbij aan kosten voor het ziekenhuis, fysiotherapie en medicatie. Maar het kan ook zijn dat je veel kosten hebt moeten maken omdat bijvoorbeeld je auto of fiets schade heeft, je kleding kapot is gegaan, of dat je als gevolg van het ongeval niet meer kunt werken.

Al deze kosten kun je als slachtoffer waarschijnlijk verhalen bij de tegenpartij die jouw schade heeft veroorzaakt. De hoogte van deze schadevergoeding is vooraf lastig in te schatten. Deze wordt namelijk vastgesteld op basis van verschillende factoren. Eén daarvan is dat je goed bijhoudt welke kosten je allemaal hebt moeten maken als gevolg van het incident. Gelukkig kan één van onze letselschade specialisten je precies vertellen hoe je dit doet en aan welke zaken je daarnaast ook moet denken.

Je hoeft het allemaal absoluut niet alleen te doen. Sterker nog: door een letselschade specialist in te schakelen is de kans van slagen vele malen groter. Ontdek nu zelf wat Dammers & Verlaan Letselschade voor jou kan betekenen en zet jezelf op de eerste plaats.

Maak kennis met de specialisten van DV Letselschade

Bij Dammers & Verlaan Letselschade vinden wij het belangrijk dat jij je gehoord voelt, en het vertrouwen in de toekomst terugkrijgt. Om dit te kunnen bereiken is het belangrijk dat jij je focust op je eigen herstel en wij nemen alle zware taken voor jou uit handen. Denk hierbij aan het verzamelen van bewijsmateriaal, het aansprakelijk stellen van de tegenpartij en tal van andere belangrijke zaken die veel tijd en energie vergen.

Dankzij onze jarenlange ervaring als letselschade specialisten hebben wij verschillende letselschadezaken behandeld. Wat de oorzaak van jouw opgelopen letselschade ook is, wij staan voor je klaar en denken graag met je mee in mogelijkheden en oplossingen. Waar we je ook bij kunnen helpen, je mag altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. We staan je graag te woord.

specialisten-dv-letselschade

De werkwijze van Dammers & Verlaan letselschade

Wij zijn van mening dat een snelle en juiste afhandeling van jouw letselschadezaak alleen behaald kan worden door een goede samenwerking. Onze letselschade specialisten werken daarom nauw met je samen, zodat jij betrokken bent bij iedere stap in het proces. Zo weet je precies wat je van ons kunt verwachten en hoe het ervoor staat met jouw letselschadezaak.

Wij beschrijven onze werkwijze het liefst als efficiënt, laagdrempelig en betrouwbaar. Met onze deskundige kennis hopen wij jou zo goed mogelijk te kunnen helpen en ondersteunen bij de nasleep van het ongeval dat jouw letselschade heeft veroorzaakt. Wij snappen als geen ander dat je deze vervelende situatie het liefst zo snel mogelijk achter je wil laten. En daarom werken wij graag samen met jou aan een oplossing.

Kort samengevat kunnen we onze werkwijze als volgt beschrijven:

1. Ongeval
Je hebt letsel opgelopen en wil graag advies van een deskundige letselschade jurist. Neem contact met ons op, wij horen graag jouw kant van het verhaal.

2. Advies
Op basis van jouw ervaringen geven we een eerste advies. Samen nemen we door wat er gebeurd is en we plannen een afspraak in om met elkaar kennis te maken.

3. Kennismaken
Je bent van harte welkom bij ons op kantoor of we komen bij jou thuis voor de kennismaking. We staan stil bij het ongeval en het letsel dat je hebt opgelopen. Ook bespreken we hoe en welke invloed dit heeft op jouw dagelijks leven. Tevens brengen we samen de financiële gevolgen van het ongeval in kaart.

4. Wie is aansprakelijk?
Blijkt uit ons onderzoek dat de tegenpartij aansprakelijk is? Dan sturen wij een aansprakelijkstelling. Dit is heel belangrijk want als er aansprakelijkheid is kunnen onze letselschade specialisten namens jou de schade verhalen op de tegenpartij.

5. Volgen herstel
Wanneer de aansprakelijkheid erkend is volgen we jouw herstel. Dit is namelijk een belangrijke factor bij het bepalen van de hoogte van de schadevergoeding. Tevens regelen we voor de financiële gevolgen voorschotten om de al gemaakte kosten mee te drukken.

6. Medische informatie
We vragen bij jouw artsen alle beschikbare informatie op zodat we hiermee onze letselschadezaak kunnen onderbouwen. Daarnaast kunnen we op basis hiervan een inschatting maken van de toekomstverwachting.

7. Afwikkelen
Ben je volledig hersteld of ben je op het punt terecht gekomen waarbij verder herstel helaas niet meer tot de mogelijkheden behoort? Dan gaan we de schade verder in kaart brengen en alles tot in detail regelen met de tegenpartij.

letselschade-vergoeding-specialist

Neem contact met ons op

Zou je graag een rechtstreek contact willen met één van onze letselschade specialisten? Wij zijn telefonisch te bereiken via (013) 303 90 10. Wil je je vraag, opmerking of situatie liever met ons delen via een bericht? Vul dan het contactformulier op de website in. Vervolgens komen wij zo snel mogelijk bij je terug met een passend antwoord.

Vind je het fijner om je verhaal persoonlijk met ons te delen? Plan dan een gratis intake gesprek in met één van onze letselschade specialisten. Je bent van harte welkom om langs te komen bij ons op kantoor in Tilburg, maar indien gewenst kunnen we ook met elkaar kennismaken op een andere locatie, bijvoorbeeld bij jou thuis. Het is maar net waar jij je prettig bij voelt.