Letselschade advocaat Roosendaal

letselschade-advocaat-roosendaal

Ben je onlangs het slachtoffer geworden van een verkeersongeval in Roosendaal? Of ben je bij een andere situatie in deze omgeving betrokken geweest, met letselschade als gevolg? Of het nu gaat om een ongeluk op de werkvloer, letsel doordat je bent gebeten door een hond, of welke situatie dan ook met letselschade als gevolg: het is belangrijk dat je een goede letselschade advocaat of jurist in Roosendaal en omgeving in de arm neemt. Dammers en Verlaan Letselschade staat je graag op een deskundige en betrokken manier bij!

Maar ook wanneer je zelf woonachtig bent in Roosendaal, maar het ongeval of ongeluk heeft ergens anders plaatsgevonden, ben je bij Dammers & Verlaan Letselschade aan het juiste adres. Ons kantoor bevindt zich in Tilburg, maar wij zijn ook werkzaam in Roosendaal en omgeving. Wil je je gehoord voelen en zoek je een deskundige en betrouwbare letselschade specialist die je het zware werk uit handen neemt? Wij maken graag kennis met je zodat we meer kunnen vertellen over onze werkwijze.

Dé letselschade advocaat in Roosendaal en omgeving

Als je op zoek bent naar een letselschade advocaat of jurist in Roosendaal is het belangrijk dat je iemand in de arm neemt die gespecialiseerd is in letselschade. Bij Dammers & Verlaan Letselschade ben je dan aan het juiste adres! Wij zijn van mening dat jij je als slachtoffer voornamelijk moet focussen op je eigen herstel. Wanneer je onlangs het slachtoffer bent geworden van letselschade in Roosendaal komt er veel op je af. Denk hierbij aan het verzamelen van bewijsmateriaal, het aansprakelijk stellen van de tegenpartij en meer. Wij begrijpen als geen ander dat jij genoeg andere zaken aan je hoofd hebt, en nog midden in het herstelproces zit. Daarom nemen wij al deze lastige taken graag van je over.

Welkom bij Dammers en Verlaan Letselschade Roosendaal

Ben je benieuwd wat wij van Dammers & Verlaan Letselschade voor jou kunnen betekenen? Als je op zoek bent naar een letselschade advocaat of jurist in Roosendaal en de nabije omgeving ben je bij ons in goede handen. Neem vrijblijvend contact met ons op of plan een gratis intakegesprek in. We maken graag kennis met je.

Je bent van harte welkom om langs te komen bij ons op kantoor, maar indien gewenst kunnen we ook bij jou thuis langskomen. Tijdens het intakegesprek maken we kennis met elkaar en bespreken we jouw persoonlijke situatie. Op basis van het intakegesprek kijken we samen met een kritische en realistische blik naar de mogelijkheden en op basis daarvan stellen we een plan van aanpak op. Wij zetten ons maximaal in om zo goed mogelijk in jouw wensen te voorzien.

Wil je het liefst direct een afspraak inplannen? Of heb je nog een specifieke vraag? Neem dan rechtstreeks contact met ons op. Wij staan je graag te woord. Wij zijn telefonisch bereikbaar via (013) 303 90 10, maar je kunt ook het contactformulier op onze website invullen. In beide situaties helpen wij je zo goed mogelijk verder met de juiste informatie en persoonlijk advies.

letselschade-advocaten-roosendaal