Letselschade jurist

letselschade-jurist

Ben je specifiek op zoek naar een letselschade jurist? Wellicht omdat je een vraag hebt over je rechten als slachtoffer, of omdat je benieuwd bent naar de eventuele hoogte van je letselschade vergoeding. Maar ook bij tal van andere vragen kun je terecht bij een letselschade jurist. De juristen van Dammers en Verlaan Letselschade kunnen jou dan ook op een deskundige en zorgvuldige manier helpen!

Of je nu een verkeersongeluk hebt meegemaakt, het slachtoffer bent geworden van een bedrijfsongeval, of welke situatie dan ook; het is belangrijk dat je dan een deskundige en betrokken letselschade jurist in de arm neemt. Als je letselschade hebt opgelopen door het toedoen van een ander is het heel begrijpelijk dat je actie wilt ondernemen. Bij Dammers & Verlaan Letselschade zetten wij ons maximaal in om jou te helpen, zodat jij je begrepen en gehoord voelt. Wij vinden het belangrijk dat jij de letselschade vergoeding ontvangt waar jij recht op hebt.

Ben je benieuwd wat wij als letselschade jurist voor jou kunnen betekenen? We maken graag kennis met je, zodat we hier meer over kunnen vertellen. Daarnaast horen we graag jouw persoonlijke verhaal aan, zodat we een goede inschatting kunnen maken van de mogelijkheden en vervolgstappen die we kunnen ondernemen. Wij zijn van mening dat geen enkele letselschadezaak hetzelfde is, en daarom werken wij altijd met een plan van aanpak dat voor en met jou wordt gemaakt. Wil je hier meer over weten? Dat kan! Neem rechtstreeks contact met ons op en we geven je graag advies!

Wat kan een letselschade jurist voor mij betekenen?

Als slachtoffer van een letselschadezaak komt er veel op je af waar je in eerste instantie misschien niet snel aan denkt. Je moet alle bewijsstukken verzamelen en de tegenpartij aansprakelijk stellen. Tegelijkertijd heb je je handen vol aan je eigen herstel. Bij Dammers & Verlaan letselschade juristen vinden wij jouw herstel het allerbelangrijkste. Wij zijn van mening dat jouw herstel op de eerste plaats komt en daarom nemen wij je graag alle zware taken uit handen, zodat jij je hier volledig op kunt focussen.

Onze letselschade juristen hebben jarenlange ervaring met allerlei verschillende situaties. Denk hierbij aan letselschade als gevolg van een verkeersongeluk, een bedrijfsongeval of doordat je bent gebeten door een hond. Maar wij behandelden ook tal van andere varianten waarbij de schade op de tegenpartij werd verhaald. Daarnaast helpen wij bij het in kaart brengen van de schade, het opvragen en verzamelen van informatie en onderhandelen wij over de hoogte van de schadevergoeding. Kortom, wij ondersteunen jou bij het gehele proces.

De werkwijze van Dammers & Verlaan letselschade

We hebben het zojuist al kort benoemd, maar voor ons komt jouw herstel op de eerste plaats. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat we jou zo goed en snel mogelijk verder kunnen helpen met je letselschadezaak. Dat je het slachtoffer bent geworden van een ongeval is natuurlijk al vervelend genoeg, maar de gehele situatie omtrent de letselschadezaak en de nasleep hiervan wil je natuurlijk ook het liefst zo snel mogelijk achter je laten. Dat begrijpen wij als geen ander.

Daarom hebben wij een efficiënte en deskundige werkwijze waardoor wij jou zo veel mogelijk werk uit handen kunnen nemen, maar je toch nauw betrokken bent bij de gehele procedure. Zo kunnen we samen werken aan een oplossing.

Kort samengevat kunnen we onze werkwijze als volgt beschrijven:

1. Ongeval
Je hebt letsel opgelopen en wil graag deskundig advies van onze letselschade juristen. Neem contact met ons op, we horen graag jouw kant van het verhaal.

2. Advies
Op basis van jouw ervaringen geven we een eerste advies. Samen nemen we door wat er gebeurd is en we plannen een afspraak in om met elkaar kennis te maken.

3. Kennismaken
Je bent van harte welkom bij ons op kantoor of we komen bij jou thuis voor de kennismaking. We staan stil bij je letsel, het ongeval, je werk en je taken in en om het thuis. Daarnaast brengen we samen de financiële gevolgen van het ongeval in kaart.

4. Wie is aansprakelijk?
Blijkt uit ons onderzoek dat de tegenpartij aansprakelijk is? Dan sturen wij een aansprakelijkstelling. Dit is heel belangrijk want als er aansprakelijkheid is kunnen onze letselschade juristen namens jou de schade verhalen op de tegenpartij.

5. Volgen herstel
Wanneer de aansprakelijkheid erkend is volgen we jouw herstel. Dit is namelijk een belangrijke factor bij het bepalen van de hoogte van de schadevergoeding. Voor de financiële gevolgen regelen we voorschotten.

6. Medische informatie
We vragen bij jouw artsen informatie op, hiermee kunnen we de letselschade onderbouwen en een inschatting maken van de toekomstverwachting.

7. Afwikkelen
Ben je volledig hersteld of ben je op het punt terecht gekomen waarbij verder herstel helaas niet meer tot de mogelijkheden behoort? Dan gaan we de schade verder in kaart brengen en alles tot in detail regelen met de tegenpartij. Vanzelfsprekend in goed overleg met jou, zodat je bij iedere stap in het proces betrokken bent en weet wat je kunt verwachten van ons als jouw letselschade jurist.

Raadpleeg onze letselschade juristen

Ben je benieuwd wat onze letselschade juristen voor jou kunnen betekenen? Of heb je een specifieke vraag, en zou je graag persoonlijk advies willen? Waar we je ook bij kunnen helpen, je mag altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. We staan je graag te woord. Dat geldt ook wanneer je interesse hebt in een gratis intakegesprek. Je bent van harte welkom om langs te komen bij ons kantoor in Tilburg. Maar indien gewenst kunnen we ook bij jou thuis langskomen om kennis te maken. Het is maar net waar jouw voorkeur naar uitgaat.

werkwijze-dammers-verlaan-letselschade
lestelschade-jurist-tilburg

Neem contact met ons op

Wil je rechtstreeks in contact komen met onze letselschade juristen? Dan adviseren wij je op telefonisch contact op te nemen via (013) 303 90 10. Wil je je vraag, opmerking of situatie liever met ons delen via een bericht? Vul dan het contactformulier op de website in. Vervolgens komen wij zo snel mogelijk bij je terug met een passend antwoord.