Schadevergoeding na ongeval

Schadevergoeding na ongeval

Schadevergoeding claimen na een ongeval of ongeluk

Heb jij een ongeluk of ongeval gehad en is dit veroorzaakt door iemand anders? Dan kun je recht hebben op een schadevergoeding na een ongeluk. Of dit voor jou ook geldt, hangt uiteraard af van het ongeluk, de mate van opgelopen letsel en wie waarvoor verantwoordelijk is. Dat letsel kan hierbij overigens zowel lichamelijk letsel als psychisch letsel betekenen. Soms heb je na een ongeval bijvoorbeeld recht op een immateriële schadevergoeding of smartengeld.

Wij zoeken graag voor je uit of je recht hebt op een schadevergoeding, en wat dan de hoogte van de vergoeding ongeveer zal zijn. De juristen van Dammers en Verlaan Letselschade weten precies wat er moet gebeuren als je een vergoeding na een ongeval wilt claimen. Neem contact met ons op nadat jij letselschade hebt opgelopen. Wij helpen je graag met het doorlopen van alle stappen en zorgen ervoor dat je alle kosten inzichtelijk hebt.

Hoeveel schadevergoeding kun je claimen na een ongeval?

Het is per zaak verschillend op hoeveel schadevergoeding je recht hebt. Letselschade deskundigen zoals de juristen van Dammers en Verlaan Letselschade kunnen je hier een goede onderbouwing voor geven. Wij behartigen jouw belangen en zullen er samen met jou voor zorgen dat je een schadevergoeding krijgt. Dit kunnen wij doen door alle kosten, denk aan medische kosten, maar ook aanpassingen aan huis of gemiste inkomsten, te verhalen op de aansprakelijke partij.

Na letsel door het toedoen van een ander komt er immers al genoeg op je af. Je wilt je niet ook bezig moeten houden met het verhalen van de gemaakte kosten, materiële schade en het geleden leed. Onze letselschadejuristen weten precies welke stappen ze moeten maken. Die nemen wij samen. Bij ons bureau sta jij op de eerste plaats. Wij weten dat als je slachtoffer bent geworden en letsel hebt opgelopen na een ongeval dat je ontzorgd wilt worden. Laat ons jouw belangen behartigen, wij gaan graag aan de slag met jouw letselschadezaak.

De hoogte van een schadevergoeding

Een precies bedrag kunnen we niet noemen. Dit komt omdat de hoogte van een schadevergoeding afhangt van veel verschillende factoren. Bovendien is elke zaak uniek. Er worden in Nederland verschillende letselschade bedragen uitgekeerd, van lagere bedragen tot flinke vergoedingen. Waar jij recht op hebt zoeken wij graag voor jou uit. Hiervoor hebben wij inzicht nodig in al het geleden leed, de gemaakte kosten en eventuele andere factoren die invloed hebben op jouw zaak.

schadevergoeding na ongeluk
hoeveel schadevergoeding na ongeval

Dammers en Verlaan Letselschade gaan voor je aan de slag

Bij Dammers en Verlaan Letselschade werken letselschadejuristen met jarenlange ervaring. Hierdoor weten wij precies welke stappen er gezet moeten worden om een schadevergoeding na ongeval te claimen. Bij ons ben jij geen nummer, wij houden van persoonlijk contact en korte communicatielijnen. Alleen dan kun je een goed letselschadedossier opbouwen én kan jij ondertussen werken aan je herstel.

Heb jij letsel opgelopen door toedoen van een ander en wil jij weten waar je recht op hebt? Neem contact met ons op via onze website of bel ons via 013 303 90 10. Er staat altijd iemand voor je klaar om jou te helpen.