Letselschade advocaat Eindhoven

letselschade-advocaat-eindhoven

Heb je letselschade opgelopen in Eindhoven? En ben je op zoek naar een letselschade advocaat of een letselschadejurist in de buurt van Eindhoven? Dan helpen wij jou graag.

Als een ander aansprakelijk is voor het ongeval waardoor de letselschade is veroorzaakt, dan verhalen wij jouw schade op de aansprakelijke verzekeraar. Dat doen we ook nog eens geheel gratis. Je kan ons bellen voor direct contact op (013) 3039010!

Waarom hulp bij letselschade?

Een ongeval kan vervelende lichamelijke, emotionele en financiële gevolgen voor jou hebben. Als een ander aansprakelijk is voor het ongeval, heb je recht op schadevergoeding. Zelf beschik je waarschijnlijk niet over voldoende kennis om goed te kunnen beoordelen of de ander aansprakelijk is en welke schadeposten vergoed dienen te worden. De letselschadejuristen van Dammers & Verlaan Letselschade werken in en rondom Eindhoven. Ze hebben jarenlange ervaring, kennen alle regels en wetten en zijn in staat om een rechtvaardige schadevergoeding voor jou te realiseren. Op die manier kan jij je volledig focussen op jouw herstel en regelen wij de rest.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Letselschade claimen in Eindhoven?

  • Je hebt recht op gratis hulp bij letselschade
  • Wij geven jou vrijblijvend en passend advies
  • Wij ontzorgen en begeleiden je gedurende het hele traject
  • Wij kijken nauwkeuring welke schadeposten er zijn
  • Wij claimen ook een smartengeldvergoeding voor jou
  • Wij werken alleen voor slachtoffers van letselschade. Wij hebben geen afspraken met verzekeraars
letselschadejurist-eindhoven

Waarom Dammers & Verlaan Letselschade advocaat Eindhoven?

De letselschadespecialisten van Dammers & Verlaan Letselschade staan bekend om hun persoonlijke en betrokken aanpak. Wij proberen jou zoveel mogelijk zorgen uit handen te nemen. Dit geeft jou de gelegenheid om je zo optimaal mogelijk te richten op je herstel.

Wij onderscheiden ons van andere letselschadekantoren door onze deskundigheid, onze persoonlijke en proactieve aanpak. Wij kijken wat jij in jouw situatie nodig hebt en passen onze dienstverlening aan jouw behoeften aan. Wij zijn een klein bureau en kiezen er bewust voor om het aantal te behandelen schadezaken per letselschadespecialist beperkt te houden, zodat wij meer tijd te besteden hebben per letselschadezaak. Dit stelt ons in staat om proactief aan jouw schadezaak te werken wat resulteert in meer tevredenheid, een snellere bevoorschotting en uiteindelijk een hogere schadevergoeding!

Dammers & Verlaan

Wij werken in en rondom Eindhoven

Na een eerste telefonische intake komen we graag zo snel mogelijk bij jou thuis om de eerste schade te inventariseren en de verdere aanpak met jou te bespreken. Bel ons dus gerust voor een afspraak! En als je liever bij ons wilt langskomen kan dat natuurlijk ook.

Dammers & Verlaan bij letselschade in Eindhoven!

Dammers & Verlaan helpt je graag om jouw letselschade in Eindhoven te verhalen. Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen, vul dan het contactformulier in of bel ons op (013) 3039010!