Een schadevergoeding na aanrijding claimen

schadevergoeding-aanrijding

Men zegt wel eens “een ongeluk zit in een klein hoekje”. En helaas blijkt dit maar al te vaak de realiteit te zijn. Een aanrijding of ander verkeersongeval kan iedereen overkomen, ook wanneer je zelf nog zo alert en voorzichtig bent op de weg. Heb je een dergelijke situatie onlangs zelf meegemaakt? En ben je het slachtoffer geworden van een aanrijding in het verkeer? Dan heb je wellicht recht op een letselschadevergoeding.

Wanneer je letsel hebt opgelopen door het toedoen van iemand anders, spreek je van letselschade. Hierbij wordt op het gebied van schade onderscheid gemaakt tussen materiële (bijvoorbeeld een beschadigde fiets of een auto die total loss is) en immateriële schade (verdriet, littekens en psychische klanten). Afhankelijk van het precieze ongeval en de schade die je hebt geleden, kunnen de bijkomende kosten behoorlijk hoog oplopen. Een jurist van Dammers en Verlaan letselschade kan je bijstaan om de schadevergoeding na aanrijding te claimen bij de tegenpartij.

Ben je benieuwd wat onze juristen voor je kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn gespecialiseerd in het aanvragen van een schadevergoeding na aanrijding en kunnen je daarom als geen ander voorzien van de juiste informatie en advies op maat.

Letsel na een aanrijding, wat nu?

Om een letselschadevergoeding als gevolg van een aanrijding te claimen is het belangrijk om de volgende stappen te doorlopen:

  • Onderzoek doen naar de aansprakelijkheid en de tegenpartij aansprakelijk stellen;
  • Het letsel en de bijkomende kosten in kaart brengen;
  • In gesprek gaan over de hoogte van de letselschade;
  • Onderzoek doen en een dossier samenstellen.

Bij Dammers en Verlaan letselschade vinden wij dat jij je als slachtoffer niet zou moeten bezighouden met dit soort zaken. Daarom nemen wij het claimen van de schadevergoeding na een aanrijding graag uit handen, zodat jij je kunt focussen op je herstel. Dankzij onze jarenlange ervaring en persoonlijke aanpak zorgen ervoor dat jij je dagelijks leven zo snel mogelijk weer kunt oppakken en het verkeersongeval (en de bijkomende kosten) achter je kunt laten. Kortom: bij de juristen van Dammers en Verlaan letselschade is jouw zaak gegarandeerd in ervaren en deskundige handen.

Raadpleeg de juristen van Dammers en Verlaan letselschade

Wij vinden het belangrijk dat jij krijgt waar je recht op hebt. Elke zaak is anders en verdient de aandacht die het nodig heeft. Met korte lijnen, heldere communicatie en een persoonlijke werkwijze hebben wij de ervaring en kennis om je zo goed mogelijk te kunnen adviseren en bij te staan tijdens het proces schadevergoeding na ongeval.

Heb jij letselschade opgelopen als gevolg van een aanrijding en wil je graag zo snel mogelijk doorpakken? Kom met ons in contact en samen gaan wij aan de slag om jouw belangen te behartigen voor het claimen van de letselschadevergoeding.

schadevergoeding-na-aanrijding
vergoeding-letselschade-na-aanrijding

Wij maken graag met je kennis

Neem vrijblijvend contact met ons op, de juristen van Dammers en Verlaan letselschade staan je graag bij. Wij zijn telefonisch te bereiken via (013) 303 90 10, of vul het contactformulier op onze website in. Wij streven ernaar om je zo snel mogelijk te voorzien van een passend antwoord.