Letselschade advocaat nodig?

letselschade-advocaat

Ben je op zoek naar een betrokken letselschade advocaat of jurist? Als je letselschade hebt opgelopen staat je leven vaak op z’n kop. Je wilt snel en goed geholpen worden na het ongeval om je leven zo snel mogelijk weer op te pakken. Maar waar moet je beginnen? Heb je hiervoor een letselschade advocaat nodig of kan een letselschadejurist je ook helpen met jouw zaak? Welke stappen moet je überhaupt zetten na het oplopen van letsel en wat kun je allemaal verwachten?

Vragen die wij bij Dammers en Verlaan letselschade maar al te goed snappen en waar we je graag bij helpen en ondersteunen. Onze letselschadejuristen weten precies welke stappen genomen moeten worden en vertellen je waar je aan toe bent. Samen gaan we ervoor zorgen dat je krijgt waar je recht op hebt en jouw letselschadezaak goed afgehandeld wordt. Bij Dammers en Verlaan letselschade nemen we alle zorg voor je uit handen. Jouw belangen staan bij ons op nummer één.

Letselschade opgelopen, wat nu?

Bij letselschade heb je schade opgelopen door toedoen van iemand anders. Het oplopen van letselschade kan erg vervelende gevolgen hebben. Je kunt bijvoorbeeld (tijdelijk) niet meer werken of je bent lange tijd bezig met revalideren. Soms heb je permanente oplossingen in huis of andere ondersteuning nodig. Ondersteuning die je eerder niet nodig had. Opgelopen letsel kan je leven flink op de kop zetten. Hulp en ondersteuning voor de te nemen stappen van een letselschade advocaat of jurist is dan zeker geen overbodige luxe.

Er komt immers veel op je af bij een letselschadezaak. Je bent niet alleen bezig met herstellen, maar ook met het aansprakelijk stellen van de tegenpartij en het verzamelen van bewijsmateriaal. Bovendien heb je vaak recht op een schadevergoeding, maar wij snappen dat jij geen idee hebt hoe je dit moet aanpakken. Bovendien moet jij je hier ook helemaal niet druk om maken. Jij moet je kunnen richten op je herstel

Wij helpen je met het claimen van letselschade en de schadevergoeding. De hoogte van de schadevergoeding bestaat niet alleen uit materiële schade, zoals hulp in huis of medische kosten, maar ook uit immateriële schade zoals stress, verdriet, pijn en psychische klachten. Het is mogelijk om voor beide schadesoorten een schadevergoeding te claimen. Wij weten precies waar je recht op hebt en zoeken dit tot in detail voor je uit.

Wat moet ik doen bij letselschade?

Ben jij slachtoffer geworden van letselschade? Dan is het van belang dat je een aantal stappen doorloopt. Denk hierbij aan het verzamelen van bewijsmateriaal, het aansprakelijk stellen van de tegenpartij en het onderhandelen over een schadevergoeding. Deze stappen kunnen stressvol en overweldigend zijn.

Letsel is immers niet iets wat je dagelijks oploopt. Letselschade advocaten of juristen helpen je bij het opbouwen van het dossier en het nemen van de juiste stappen. Je staat er niet alleen voor, een jurist of advocaat letselschade helpt je bij het proces. Ze nemen de letselschadezaak graag van je over zodat jij je volledig kunt richten op jouw herstel.

letselschade-advocatenkantoor
advocaat-letselschade

Wat doet een letselschade advocaat of jurist?

Het enige verschil tussen de advocaat en de jurist bij letsel is dat de letselschade jurist een beperkte bevoegdheid heeft voor de rechtbank. Een letselschade jurist heeft daarbij net als de letselschade advocaat alle kennis en kunde om jouw zaak en belangen te behartigen.

Bij Dammers en Verlaan letselschade werken juristen met jarenlange ervaring. Wij staan klaar om jouw belangen te behartigen en jouw zaak is bij Dammers en Verlaan letselschade in professionele handen. Indien er toch een procedure nodig is rondom jouw letselschadezaak dan zorgen we voor een soepele overdracht naar een kundige advocaat uit ons netwerk. Op die manier weet je altijd dat jouw zaak in goede handen is en blijft.

Wij helpen bij het in kaart brengen van de schade en ondersteunen je bij het gehele proces. Denk aan zaken als het aansprakelijk stellen van de tegenpartij, het opvragen van informatie en het verzamelen van bewijsstukken. Ook de onderhandelingen met de aansprakelijke partij over de schadevergoeding nemen we je uit handen.

Alles vanuit een vast contactpersoon binnen onze organisatie die rechtstreeks bereikbaar is. Waar nodig schakelen wij de hulp in van onze partners om jouw belangen nog beter te kunnen behartigen, indien wij dit zelf niet kunnen of mogen en jouw zaak toch een letselschade advocaat nodig heeft en doorverwezen moet worden naar een letselschade advocatenkantoor.

Plan een gratis intakegesprek

Bij ons is het mogelijk om meteen een afspraak te maken voor een kosteloos intakegesprek. Wil je liever dat wij bij jou thuis langskomen? Ook dat is mogelijk. Tijdens een intakegesprek luisteren we naar jouw verhaal en bespreken we de situatie.

We gaan dieper in op hoe de letselschade ontstaan is en wat de gevolgen voor jou zijn. Deze gegevens brengen we samen in kaart. We bespreken het ongeval, het letsel en je financiële situatie. Maar ons werk gaat verder dan dat. We staan ook stil bij jouw gevoel en hoe deze situatie voor jou is. Elk verhaal is anders en door aandachtig te luisteren kunnen we jou goed helpen met alle aspecten rondom de letselschadezaak.

Na een intakegesprek gaan wij aan de slag met een plan van aanpak. Nauwkeurig kijken wij welke schadeposten er zijn en welke stappen er genomen moeten worden. Heb je tussendoor vragen of wil je iets kwijt over jouw zaak? Neem contact met ons op. Wij willen er graag voor zorgen dat jij tijdens het proces weet waar je aan toe bent en dat je je gehoord voelt.

Dammers en Verlaan letselschade helpt je graag

Bij ons ben je geen nummer binnen een grote organisatie. Dat gevoel kun je soms wel krijgen bij een groot letselschade advocatenkantoor. Wij vinden het belangrijk dat iedereen goed geholpen wordt. Met een betrokken werkwijze, jarenlange ervaring en deskundig advies gaan wij er samen voor zorgen dat je krijgt waar je recht op hebt. Je staat er niet alleen voor. Wij begeleiden en ontzorgen je tijdens het hele letselschadeproces. Bovendien kost onze hulp jou helemaal niets.

Ben je op zoek naar advies of wil je dat wij je bijstaan in jouw letselschadeproces? Twijfel je of jouw zaak een zaak voor letselschade advocaten is of dat wij jou kunnen helpen? Jouw twijfel is niet nodig, neem direct contact met ons op. Wij nemen jouw letselschadezaak graag in behandeling. Samen gaan we ervoor zorgen dat jij jouw leven zo snel en goed mogelijk weer kunt oppakken.

Je kunt ons bereiken door het invullen van het contactformulier of bel naar (013) 303 90 10. Wil je graag langskomen op kantoor? Ook dat is geen probleem. Laat het ons weten, we helpen je graag.