Letselschade advocaat Tilburg

letselschade-advocaat-tilburg

Op zoek naar een betrouwbare letselschade advocaat of jurist in Tilburg: Dammers & Verlaan Letselschade helpt jou graag!

Jouw zaak in goede handen!

Heb je letselschade opgelopen en woon je in de omgeving van Tilburg? Dan is het belangrijk dat je een goede letselschadeadvocaat of jurist in de arm neemt die verstand van zaken heeft, en die je kunt vertrouwen. Jouw zaak is bij Dammers en Verlaan Letselschade in goede handen! We nemen snel contact met je op voor een kosteloos advies of intakegesprek bij jou thuis of bij ons op kantoor om over de mogelijkheden te praten.

Wat moet je doen als je letselschade hebt en je woont in de omgeving van Tilburg?

Als je letselschade hebt en je zoekt een letselschade advocaat of jurist in de omgeving van Tilburg, neem dan contact op met Dammers en Verlaan Letselschade. Dammers en Verlaan Letselschade is een deskundig, betrokken en betrouwbaar letselschadebureau.  Met onze deskundige en betrokken aanpak zorgen wij ervoor dat jij je alleen hoeft te focussen op je herstel. Als je betrokken bent geweest bij een verkeersongeluk of een ongeluk op het werk ben je bij ons aan het juiste adres!

Plan van aanpak

Als je ons belt geven wij je direct een advies. Daarnaast kunnen we meteen een afspraak maken voor een kosteloos intakegesprek bij jou thuis of bij ons op kantoor in Tilburg. In dit gesprek luisteren wij naar jouw verhaal. Jij vertelt ons wat jou is overkomen en welk letsel je daardoor hebt.  Ook willen we weten welke problemen je daardoor hebt. Denk bijvoorbeeld maar aan de verzorging van de kinderen, je huishoudelijke taken, of het maaien van het gras. Ook kun je geconfronteerd worden met hoge kosten van bijvoorbeeld de fysiotherapie en het eigen risico van je zorgverzekering. Dammers & Verlaan loopt met jou stap voor stap alle punten door en denkt ook aan zaken waar jij niet aan dacht. Dat kenmerkt een deskundige en betrokken letselschade advocaat of jurist. Na afloop van het gesprek maken we samen een plan van aanpak. Iedere zaak is weer anders; Dammers en Verlaan levert maatwerk. We zorgen ervoor dat we afspraken nakomen en jij op ieder moment weet waar je aan toe bent. We zijn rechtstreeks bereikbaar zodat je snel contact met ons kunt hebben. Bij ons is het je en jij; wij zijn betrokken bij onze klanten. Spreekt dit verhaal jou aan, neem dan contact met ons op!

letselschadejurist-tilburg
Dammers & Verlaan

Bel ons voor een kosteloos advies!

Blijf niet langer met je zorgen rondlopen en neem vrijblijvend contact met ons op als je op zoek bent naar een betrokken letselschade advocaat of jurist in de omgeving van Tilburg. We staan graag voor je klaar. Vul het contactformulier in of bel ons op 013-3039010! Wil je meer over ons weten kijk dan verder op onze website.