Letselschade

letselschade

Letselschade opgelopen? Wij staan je bij!

Bij letselschade heb jij letsel opgelopen door het toedoen van een ander. Dit kan grote gevolgen hebben voor jouw leven vanaf het moment dat je het letsel opgelopen hebt. Bij Dammers en Verlaan Letselschade begrijpen wij dit maar al te goed. Nadat je letselschade hebt opgelopen komt er namelijk veel op je af.

Je hebt letsel, je leven is veranderd en je moet stappen ondernemen om jouw letselschade te claimen. Wij snappen dat je dit niet allemaal zelf kunt doen en gelukkig hoeft dat ook niet. Als jij de focus legt op jouw herstel, helpen wij jou graag met het oplossen van jouw zaak en het claimen van jouw letselschade.

Bij letsel is het belangrijk dat we de tegenpartij aansprakelijkheid stellen. Wie heeft het letsel veroorzaakt en wat is de schade? Geleden schade delen wij op in materiële schade en immateriële schade. Voor beiden kunnen we een vergoeding claimen.

Wat is letselschade?

Letselschade is schade die je door lichamelijke verwondingen of psychische klachten hebt opgelopen door toedoen van een ander. Denk aan een ongeluk waarbij iemand anders jouw letsel heeft veroorzaakt. Letselschade kan zoals we hierboven al zeiden zowel materiële schade als immateriële schade zijn. Voor beiden kun je een claim indienen om hiervoor een vergoeding te krijgen van de tegenpartij.

Bij materiële schade kun je denken aan schade die je voelt in je portemonnee, zoals medische kosten die je hebt moeten maken als gevolg van het ongeval. Bij immateriële schade gaat het om een vergoeding voor geleden pijn en verdriet. Dit noemen wij smartengeld. Met hulp van experts zoals de juristen van Dammers en Verlaan Letselschade, weet jij precies waar jij aan toe bent nadat je letselschade hebt opgelopen.

Neem contact op met ons en wij helpen je bij alle stappen die je moet zetten. Er komt immers veel op je af bij een letselschadezaak en je staat er zeker niet alleen voor. Onze juristen helpen je graag.

Wat moet je doen bij opgelopen letselschade?

Aan de ene kant ben je jouw ongeluk aan het verwerken en ben je aan het herstellen van je letsel. Aan de andere kant wil jij jouw kosten verhalen op de aansprakelijke partij. Hiervoor zul je een aantal stappen moeten doorlopen. De belangrijkste stap is dat je alles zo goed mogelijk vastlegt en medische hulp inschakelt. Ook is het van belang om goed bij te houden welke schade je hebt. Bijvoorbeeld medische kosten, kosten in en rondom het huis of minder inkomsten.

De hoogte van jouw schadevergoeding bestaat niet alleen uit materiële schade die wij hierboven benoemden. Deze kan ook bestaan uit immateriële schade zoals stress, verdriet, pijn en psychische klachten. Het is mogelijk om voor beide schadesoorten een schadevergoeding te claimen.

Wij weten precies welk recht op een schadevergoeding na een ongeval je hebt en zullen dit specifiek voor jouw situatie uitzoeken. Wij vinden het belangrijk dat jij je volledig richt op je eigen gezondheid en herstel, en dan zorgen wij voor het claimen van de letselschade. Want daarvoor kun je beter een letselschade expert inschakelen.

letsel schade
letsel

Op welke vergoeding heb je recht?

Een vraag die wij bij Dammers en Verlaan Letselschade vaak krijgen gaat over de hoogte van de vergoeding. Een terechte vraag natuurlijk, want na het oplopen van letsel wil je natuurlijk graag weten waar je aan toe bent en vooral weten waar je recht op hebt.

Het claimen van letselschade en het bepalen van de hoogte van de vergoeding is voor elke zaak uniek. De hoogte van de vergoeding van de letselschade hangt af van veel factoren. Welke letselschade bedragen wij kunnen claimen is daarom per zaak verschillend en hangt af van diverse factoren.

Heb je letsel opgelopen op je werk? Of ben je het slachtoffer geworden van een verkeersongeval? Dit zijn stuk voor stuk zaken die heel verschillend zijn en dus ook een unieke aanpak nodig hebben op het gebied van letselschadevergoeding.

Dammers en Verlaan Letselschade is er voor jou

Heb je letselschade opgelopen en wil jij weten waar je aan toe bent? Heb je naast lichamelijk letsel ook geestelijk schade opgelopen? De juristen van Dammers en Verlaan Letselschade staan voor je klaar. Bij ons kleinschalige bureau ben jij geen nummer, maar staan wij jou persoonlijk te woord. Wij zijn er om jou bij dit moeilijke proces te ondersteunen en vinden het erg belangrijk dat je je op je gemak bij ons voelt.

Wij nemen je alles uit handen, maar houden je bij iedere stap op de hoogte van de status van jouw letselschade claim. Zo weet je precies wat jou te wachten staat, maar kun jij je ondertussen richten op jezelf. Jij en jouw gezondheid zijn heel belangrijk, en jouw herstel na het oplopen van letsel schade is het allerbelangrijkste.

Wil jij weten wat je moet doen of heb jij letselschade opgelopen? Neem direct contact met ons op en wij helpen jou! Bel ons via 013 303 90 10 of neem contact met ons op via het contactformulier, wij gaan graag voor je aan de slag.