Letselschade advocaat Goirle

Ben je slachtoffer van een verkeersongeluk? Of heb je een bedrijfsongeluk gehad? Dan is het belangrijk om een letselschade advocaat of jurist in te schakelen die goed naar jou luistert. Dammers en Verlaan Letselschade heeft hierin vele jaren ervaring en helpt jou graag in deze moeilijke situatie! Wij zetten ons maximaal voor jou in zodat jij je kunt richten op je herstel. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. En als de tegenpartij schuld heeft aan het ongeluk is onze hulp gratis!

Dammers & Verlaan

Deze letselschade juristen komen vrijblijvend bij je langs in Goirle

Ben je wonend in de omgeving Goirle, en ben je op zoek naar een letselschade advocaat of jurist dan komen wij graag bij jou op bezoek om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken!

We bespreken onder andere je letsel, het ongeval, je werk, je taken in en rondom het huis en de financiële gevolgen hiervan. Daarnaast onderzoeken wie er aansprakelijk is en regelen dit met de tegenpartij. Dammers en Verlaan Letselschade kan dus voor jou een grote zorg uit handen nemen! Bel ons dus gerust voor een afspraak! En als je bij ons wilt langskomen kan dat natuurlijk ook.

Hoe maak je een afspraak voor kennismaking?

Dat is heel simpel; neem contact met ons op via onderstaande contactgegevens en hopelijk zien we elkaar snel in Goirle!