Second opinion over overstap

Wat kun je doen als je ontevreden bent over de behandeling van je letselschade?

Regelmatig nemen mensen contact met ons op die ontevreden zijn over de behandeling van hun letselschade. Wij kunnen dan een second opinion uitvoeren. Veel mensen weten niet dat wij de zaak kosteloos kunnen overnemen. Wij vertellen je hier graag meer over.

Je hebt zelf rechtstreeks contact met de verzekeringsmaatschappij

De verzekeringsmaatschappij vergoedt jouw letselschade. Na een tijdje merk je dat het minder makkelijk loopt. Ook dringt de verzekeraar aan op het afwikkelen van jouw schade. Er volgt een voorstel met betrekking tot de schadevergoeding. Jij wilt weten of het aangeboden bedrag niet te laag is. Weet je dat je altijd recht hebt op een belangenbehartiger naar keuze? Laat ons toetsen of de verzekeraar wel een passend aanbod heeft gedaan en al jouw schade vergoedt. Wij hebben ervaring met dit soort onderhandelingen en kunnen beoordelen of alle schade wel is meegenomen. Uiteraard nemen wij de zaak kosteloos in behandeling.

Je zaak loopt bij een letselschadeadvocaat, letselschadejurist of rechtsbijstandsverzekeraar

We bespreken met jou de onvrede. Het kan zijn dat je heel weinig hoort van jouw belangenbehartiger, dat jouw belangenbehartiger heel slecht bereikbaar is of dat je lang moet wachten op een reactie. Het kan ook zijn dat je te maken krijgt met veel verschillende behandelaren en elke keer je verhaal opnieuw moet vertellen. Je voelt je niet begrepen en krijgt het gevoel dat je een nummertje bent. Kortom, je twijfelt of jouw behandelaar zich wel 100% inzet voor jouw letselschadezaak.

Laat dan een second opinion door ons uitvoeren

Samen zoeken we naar een oplossing. Die oplossing kan zijn dat we jou meer uitleg geven waardoor je weer verder kunt met je eigen advocaat of jurist. Die oplossing kan ook zijn dat je liever wilt dat wij jou verder helpen. Beide oplossingen zijn mogelijk! Neem dus vooral contact met ons op en blijf niet met een ontevreden gevoel rondlopen!

Werkwijze bij een second opinion

Je wilt een second opinion over jouw letselschadezaak. Of je wilt dat jouw letselschadezaak direct wordt overgenomen. Je machtigt ons dan om jouw dossier op te vragen bij jouw huidige belangenbehartiger of je vraagt zelf om een kopie van jouw dossier. Misschien wil je nog niet dat jouw behandelaar weet dat je twijfelt aan zijn inzet. Wij bestuderen vervolgens jouw dossier en bespreken onze bevindingen met jou. Op basis van dit gesprek ben je vrij om al dan niet over te stappen naar Dammers en Verlaan Letselschade.

Vertel ons over jouw zaak! Vul het contactformulier in en wij bellen binnen 24 uur terug! Je kan ons ook rechtstreeks bellen op (06) 15 57 04 13 of (06) 15 57 13 71.